Gyors információ kérése   -   30/498-2942 - Gyógyszertárak ügyeleti beosztása Dabason

A Dabas TV tájékoztató jelleggel készített gyógyszertárunkban egy riportanyagot az aktuális helyzetről és a várható működésről..
Az alábbiakban oldalunkon is megtekinthető ez a videoanyag.

Újraindult az élet Pest megyében

Május 18 hétfő hajnaltól megszűntek a kijárási korlátozások Pest megyében, így a megye területén is megnyíltak az üzletek, az éttermek, szabadtéri múzeumok.

Megnyitották az éttermek, büfék, kávézók, presszók, cukrászdák belső tereit is, de a távolságtartás és a maszk viselése ugyanúgy kötelező. Játszóterek és parkok is nyitva lehetnek, valamint a szállodák és a panziók is fogadhatnak vendégeket.

Kisfilm a gyógyszerészek, gyógyszertári dolgozók tiszteletére. 

A cukorbetegeknek a koronavírus-járványhoz kapcsolódóan a Magyar Diabetes Társasággal közösen készített tájékoztató kisfilmje.

A videóban dr. Kempler Péter a Társaság elnöke hangsúlyozza, a cukorbetegek különleges helyzetben vannak a járvány esetén, azonban a megfelelő vércukor beállítás, a diabetes jó anyagcserehelyzete segíthet abban, hogy minél kisebb eséllyel kapják el a koronavírus-fertőzést. Az innovatív kezelésekre, inzulinkezelésre vonatkozó szakorvosi javaslatok érvényessége a veszélyhelyzet idején meghosszabbodik, ezekért a papírokért nem kell elmenni a diabetológushoz.

Felhívás a gyógyszerészektől Magyarország polgárainak!

12 Pont a COVID19 ellen

Maradj otthon! Csökkentsd a vírus terjedését!

Arany Kígyó Gyógyszertár
Cím: 2370 Dabas, Szent István út 52.
Telefon: 29/360-175, 30/498-2942
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.